Григор димитров федерер онлайн

/ 05.10.2021 / Велко

Федерер натисна на бекхенда. Вярно е, че Фед е супер класа, но видяхме Сепи вчера как игра.

През юни а г. По длине не попадает в корт болгарин, и на этот раз Федерер делает брейк. Чуть смазал Григор обводящий слева по линии. Формула-1 Велоспорт Волейбол. Нужен е хубав първи сервис. Вход Поток Профил Изход.

На убой. Федерер натисна на бекхенда. Само 6 минути игра до сега. А Много остър сервис по диагонала. Ошибся с бэкхенда Федерер.

Уинър на мрежата от бекхенд след слаб ретур.

2-6, 2-5: Гейм на нула за хасковлията.

Надявам се да не е контузен и съжалявам, че трябваше да падне днес, но е прекрасно, че точно нашият го би! РБ Лайпциг. Совсем ничего не получается у Роджера в пятой партии. Не смог швейцарец обработать низкий мяч у сетки. Заради недостига: Военни могат да карат камионите с гориво във Великобритания.

Срывает удар с григор димитров федерер онлайн по линии швейцарец. Побежал к сетке Григор, а Роджеру удался блестящий обводящий короткий кросс с бэкхенда. С бэкхенда в сетку попал Григор в несложной ситуации. Тройной матчбол! Разложил мяч по углам корта Димитров, завершив розыгрыш кроссом с хафкорта навылет.

2-6, 2-6: Безапелационна победа за Федерер за 55 минути.

По пятнадцати. За пръв път го виждам да играе така с Фед! Заради недостига: Военни могат да карат камионите с гориво във Великобритания.

Уест Хем. С форхенда в сетку попал Димитров. Взял свой гейм Григор. Не справляется Димитров с резким ударом под левую руку и отвечает в сетку.

Мрежа от форхенд на трета топка? Базель Хард.

3-6, 6-4, 3-6, 6-4, 6-2: Честито на невярващите! Победа.

Хасковлията достигна до своя първи четвъртфинал на US Open и евентуална победа могат да го накарат да мечтае дори за краен успех. Ошибается с форхенда по длине Григор. Горещ шоколад, но с розов цвят. Аут на първи сервис. Сервис Димитров. С лета!!!

Не выдержал Григор перестрелки на задней линии в высоком темпе и допустил маленькую ошибку по длине в итоге. Григор димитров федерер онлайн с рамка на втора топка!

Феновете на Ботев Пловдив повдигнаха настроението на играчите на "канарчетата" преди дербито с Локо. В коридор пробил с форхенда швейцарец. Не вълкадин говори с бога йордан йовков прострел григор димитров федерер онлайн по линии у Роджера, в сетку летит мяч. Ошибка с приёма. Уинър в ъгъла.

В траур ли е Сара Джесика Паркър. Топка на линията.

3-6, 6-4, 3-6, 6-4, 5-2: Нова почивка за Григор.

Удар с рамка от бекхенд. Програма Класиране. Хасковлията е смутен. Ошибается по длине швейцарец.

Роджер проверяет. Мач за историята. Бекхенд воле на втора топка?

Други: