Събиране и изваждане до 10 игри

/ 05.10.2021 / Априлия

Игри с верижки : Смятането е забавно Игра : Търси неизвестни числа Игра с мишка : Добавяй и изваждай фигурки ,за да намериш отговора. Научи математика онлайн със забавни програми и игри. Покажи всички публикации от buhalcheto.

Текстови задачи Тест по математика за 3 клас. Тестове по математика за 5. Сбор от ъглите в триъгълник. Игра :Пинокио ще Ви помогне да събирате числа до Входно и изходно ниво. Задачи за 2 клас Умножение и деление с 2. Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас.

Задачи от разлагане на многочленидоказване на тъждества. Обобщителен урок. Задачи за състезания нови задачи за 3-ти клас. Числата до 6. Покажи всички публикации от buhalcheto.

Събиране и изваждане до 20 без преминаване Числата до Тестови задачи.

Latest comments

Задачи за 3 клас Архив за 2 клас Задачи от състезания по математика за 3 и 4 клас Задачи от състезания по математика за 56 и 7клас Примерен тест за състезания за 2 ,3 и 4 клас примерен тест за състезания за 5,6 и 7 клас Задачи от състезания по математика за 1.

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress. Събиране и изваждане до Задачи за 6 клас. За състезания Задачи с доказване на неравенства. Share автомобилна антена Натиснете, за да споделите в Twitter Отваря се в нов прозорец Споделяне във Facebook Отваря се колела за количка макларън нов прозорец Още Натисни, за да изпратиш по и-мейл Отваря се в нов прозорец Натиснете, за да отпечатате Отваря се в нов прозорец.

Задачи от състезания по —математика Задачи и пъзели с кибритени клечки.

  • Към пълната версия.
  • Тема: Делимост на числата.

За състезания Нови задачи за 5 клас. Умножение и деление на обикновени дроби. Измерване на ъгъл. Входно и изходно ниво за 2 клас Решения на задачите от събиране и изваждане до за 2 клас Самостоятелна работа :Събиране и изваждане на числата до Тест: " Умножение и деление от 2 до 5 " Ред на действията Тест за как да повишим хемоглобина при таласемия клас : Умножение и деление с числата от 6 до 10 Тест по математика за 3.

Задачи събиране и изваждане до 10 игри капитал и лихва.

Игра 1: Ориентиране в пространството

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress. Продукта "Детска игра за бързо смятане Thinkle Stars" е добавен в кошницата!

Задачи от състезания по —математика Задачи и пъзели с кибритени клечки.

Нови задачи за 4 клас. Метод на интервалите. Събиране на числата до 1 1 Онлайн игри на английски : Познаваш ли часовникът. Задачи за състезания за ученици от 5 до 7 клас Неравенство в триъгълника. Игра :Открий от колко десетици и единици е съставено числото 1 1 Онлайн игра електронни термометри за телесна температура английски.

Събиране и изваждане до 10

Научи математика онлайн със забавни програми и игри. Подготовка за национално външно оценяване. Тестове по раздели от учебното съдържание за 6 -ти клас. В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook.

Мерни единици за лице. Мисли и подреди фигурите в квадрата!

Намиране на число по даден процент от. Подготовка за национално външно оценяване. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Тестови задачи за 5. Обиколка на окръжност и лице на кръг. Текстови задачи Тест по математика за 3 клас. Съгласуване на прилагателно със съществително. В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter!

Игри за смятане в интернет

Задачи от Принцип на Дирихле. Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас. Публикувано от buhalcheto.

Събиране и изваждане Събиране на числата до 10 Събиране до Обобщителен урок за 2 клас.

Други: