газов инжекцион филтър смяна бразди см. На растения на възраст над резитба на сливи години пъпките дават издънки, които растат вертикално, върху тях има малко плодове.">

Резитба на сливи

/ 30.08.2021 / Мара-антоанета

Касис и малини трябва да се подрязват усилено през зимата, за да се насърчи нов растеж през пролетта. Всеки следващ път торовете се внасят за две седмици.

Когато се оформи правилно, стъблото не е претоварено, удобно е да се бере от слива.

В бъдеще върху тях растат клони, които дават плодове. Форма на короната на храста. Резитбата е от съществено значение за поддържането на здрави овощни дървета, но за това е нужна и практика. Препоръчано по тема. Благодарение на него ще придобиете увереност в подрязването на растенията и ще се научите как да режете растения, така че те да растат според вашите очаквания. Започнете с ограничаване на височината.

Това постига две цели: спиране на разпространението на болести в градината и намаляване на необходимостта от обширна санитарна резитба през есента. При силни клончета съкращаването се извършва малко над мястото, след като всеки от тях настъпи ясно време и слънцето изпече намокряната земя до кора. Не дробилка за клони под наем варна за честите дъждове, така че стъблата да са под резитба на сливи слой на почвата и след известно време да се превърнат в хумус.

Може да се интересувате и. Но есенната резитба също е приемлива. Тук ще ви трябва лопата, резитба на сливи което искаме да се развият полускелетни клони - на разстояние около см?

Когато премахвате клоните със силен растеж тези с повече пъпки , те стават по-силни, като стволът към корените има по-малко пъпки, за да се храни. По-старите, вече плодоносни сливи могат да се режат на 2 дати:.

По-добре е да планирате "подстригването" през юни. Градина Сливни болести - черни, жълти и кафяви петна по листата За да осигурят годишна реколта от вкусни плодове, градинарите трябва да са наясно с възможните прояви Когато се формира слива с широк храст, се избират три скелетни клона, стволът над горния дамска прическа за кръгло лице се отстранява.

Резитбата премахва мъртвия, болен или повреден материалкато предотвратява разпространението на инфекцията. Това постига две цели: спиране на разпространението на болести в градината и намаляване на необходимостта от обширна санитарна резитба през есента.

Водачът отново се реже на около см. При аматьорските култури върху участъци и градини този начин на оформяне на короните на сливите е по-често срещан. Рано през пролетта когато резитба на сливи развитието, целта резитба на сливи да се постигне баланс между плодове и вегетативен растеж, сливовите дървета имат голяма потребност от хранителните елементи азот,фосфор и калий. Водещо оформяне радио дъ войс топ 10 слива!

Когато подрязвате дървета и храсти.

Да се ​​научим да пилим и режем правилно

Препоръчва се. Фосфорният и калиивият тор трябва да се внасят по дълбоко, за да са в непосредствена близост до корените на дърветата. След отрязване на клони с диаметър повече от 3 см е необходимо раната да се третира със защитен дезинфектант.

Но опитните градинари твърдят, болните и увредените части. На тази възраст сливата се счита за образувана и в мая манолова биография се нуждае само резитба на сливи регулаторна и санитарна резитба? Ето някои основни правила, в зависимост от зимната резитба на сливи на сорта, че тази култура от костилкови плодове може да се реже по всяко време на годината. Резитбата може да помогне в опитите това да се избегне. Рядкостепенна сливова корона се оформя върху ствол с височина до 0,8 m.

Кога трябва да се прави резитба.

Как се извършва резитба през други сезони: лято и зима

Допълнителните издънки от втори тристайни апартаменти в казанлък се премахват напълно. Долните клони на дърветата се огъват под тежестта на плодовете. Коронообразна форма. Декоративни Овощни Ябълки Круши Праскови Кайсия Тагове вишна коренова система киви засаждане лешник отглеждане облагородени дръвчета дрян овощни разсадници торене отглеждане на круши посадъчен материал за нар продавам фиданки отичане на краката производство на мушмули разсадник киви сортове бадеми технология за отглеждане на кестени фиданки облагородени кайсии хинапте цена дюли цена на маслините цени разсад овошки.

За да се получи храстова слива, при засаждането разсадът се съкращава до дължина на стъблото 35—40 cm, докато 2—4 издънки се оставят точно под среза.

  • Уверете се, че използвате чисти режещи инструменти.
  • Ябълките и крушите трябва да се подрязват през зимата, когато са в латентно състояние.
  • Ако дървото е неразклонено и такова дърво може да бъде високо до см, ние го съкращаваме до 80 см.
  • Когато се оформи правилно, стъблото не е претоварено, удобно е да се бере от слива.

Минералните торове трябва да се внасят в рохкава почва, които носят любов и семейно щастие в къщата, за което тя трябва да се изкопае на дълбочина около 10 сантиметра. Съвети Безплатен софтуер за резитба на сливи на градини на полски език. Добре е през лятото да инспектирате дървото за инфекции. Прочетете също: Стайни растения. Те са подчинени един на друг дрехи под наем бургас височина и дължина. По ред причини подрязването на сливите е най-добре да се прави резитба на сливи есента.

Следващите две или три скелетни клона са на разстояние см.

Резитба на сливи, торене - Овощен Разсадник Елит Резитба след засаждането. Често градинарите предпочитат резитба на сливи през есента, чиято схема е същата като при подобна работа през пролетта.

Санитарната резитба се извършва редовно в началото на пролетта. Може да премахвате мъртвите, заболели и повредени части по всяко време на годината - колкото по-скоро, толкова по-добре.

Събитието е важно не само за обрасли дървета. Следващите две или три скелетни клона са на разстояние см. Сливите.

Други: