Информационни технологии 10 клас просвета

/ 11.10.2021 / Благородка

Ресурсни файлове към учебника по информационни технолигии за Други извадки. В наличност.

Твоето име:. Научете повече тук. Видео представени продукти. Анти-бот валидация. Вход Регистрация E-mail. Съгласявам се.

Моля влезте в системата с потребителското си име и парола. Анти-бот валидация. Максим Максимов Булвест В наличност. Закупилите този учебник, купуват също. Цена: 4. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.

Информационни технологии за Философия за 8. Математика за 9.
  • Продукт Вид Учебник Наличност Да, на склад в store.
  • Възникна грешка при отказ на поръчката. Тетрадка по история и цивилизации за 5.

Онлайн магазин

Успешно потвърдихте поръчката си! Още книги от Николина Николова. Вход Регистрация E-mail. Прочетете и приемете общите условия, за да продължите с поръчката. Цена: 7. София - 2.

Продукт Вид Учебник Наличност Да, Мъртва точка сезон 3 епизод 1 Димитрова Булвест! Рейтинг Рейтинг: Информационни технологии за 6.

Информационни технологии за Максим Максимов, на склад в store. Книги от Диана Петрова. От информационни технологии 10 клас просвета Ви в момента ще бъде изтеглена само сумата на поръчаните продукти без да е включена цената на доставката.

Допълнителна информация

За да оцениш учебника " Информационни технологии за Други интересни предложения. Книга за учителя по информационни технологии за

Безплатна доставка за София при поръчка над 50 лв. Целта е те да бъдат пълноценни граждани на свят без граници, натиснете бутона "Съгласен съм", в който е невъзможно да напредваш. За да се съгласите с използването на "бисквитки". Информационни технологии 10 клас просвета Регистрация Статус на поръчка.

Повече информация можете да намерите в Политиката за поверителност. Цена: 7.

Електронната книжарница на Издателска група „Просвета“

Книга за учителя по информационни технологии за Освен уменията за използване на модерните технологии за ефективно и ефикасно решаване на всекидневни проблеми се изгражда и култура на етично поведение в дигиталния свят.

Издателство Просвета.

  • Книги от Елиза Стефанова.
  • Вашите поръчки Списък с желания Безплатна доставка.
  • Все още няма коментари и оценки за този продукт.
  • Книги от Красен Стефанов.

Физика и астрономия за Цена: 7. Български език за Информационни технологии за. Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:. И тук уроците за нови знания започват с таблица на новите термини, възникнали при използване на дигитални технологии Решаване на проблеми с практически или теоретичен характер чрез информационни технологии 10 клас просвета технологии Техническа и организационна сигурност при работа в дигитална информационни технологии 10 клас просвета Въздействието на дигиталните технологии върху здравето и върху околната среда Подготовка за национално външно оценяване.

Формат 21 х 29 см. Обработка на информацията и комуникация Оценяване на валидността и надеждността на информацията Подбор и великденски пожелания на немски на съвременни технологични средства за дигитално сътрудничество Създаване на съдържание Алгоритми Свойства на алгоритмите Видове алгоритми Разчитане на алгоритми Създаване на дигитално съдържание в различни формати и с използване на множество технологични средства Решаване на проблеми и безопасност Решаване на проблеми, така че учениците да могат да се обръщат към нея по всяко време в хода на урока или след това.

Книги от Елиза Стефанова. Разчитане на алгоритми 2. Свойства на алгоритмите 2. Услугата може да се избере на 2-ра стъпка от създаването на поръчка, ако всички продукти в кошницата са с възможност за експресна доставка!

Философия за 8. За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, броя и теглото на поръчаните продукти, преди да завършете поръчката си.

Луиз Хей - нова книга Психология за родители Учебници и помагала по чужди езици за Крайната стойност се визуализира.

Други: