Едностаен апартамент в софия

/ 30.08.2021 / Тальо

Към апартамента има и Парко място — който се закупува отделно. Приемам Условията за ползване и Политиката за защита на личните данни.

Към апартамента има и Парко място — който се закупува отделно. Юнайтед Риъл Естейт. Драгалевци за продажба. Горна баня. Цена на седмичен наем. Американски колеж .

Актуализиран преди: 6 дни. На 5 минути пеша от Мол София и 5 минути от метростанция Опълченска. Жилищни имоти - Други. Използваните за изграждането на комплекса материали са с безкомпромисно качество, осигуряващи комфорт и спокойствие.

Закупуването на нов, обзаведен апартамент спестява време и усилия на новия собственик? Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни едностаен апартамент в софия сега.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване. Любими имоти 0 Добави обява. Търсенето на апартаменти в София е активно, което се очаква да се задържи и през следващите няколко години.

Цени на едностайни апартаменти в София

Пред блока се паркира свободно. Беловодски път. Балша. Делукс Икономичен Стандарт. Рибарство и риболов.

  • Офис сграда. Ангел Каралийчев.
  • Възможност за покупка на паркоместа и гаражи. Малинова долина - Герена в.

Радослав Василев 3. Категория на имота Всички. Те са резултат от активното търсене на купувачи. Състояние на имота! Възходящ ред Низходящ ред.

Характеристики на едностайни апартаменти в София Големината на жилището е една от неговите основни характеристики. Жилищни имоти - Други. Купувачите предпочитат по-голяма площ на изгодна цена. За повече информация - Димо Димов.

Начало Проекти За нас Контакти. Офис сграда. Изпрати запитване. Търговска площ. Актуализиран вчера!

СТИЛЕН НОВ ДОМ

Ilia Residential Complex — Драгалевци Виж проекта. Любими имоти 0 Добави обява. Любими имоти 0 Добави обява.

С проект Виза за проектиране. Едностаен апартамент от строител Едностаен апартамент в едностаен апартамент в софия се сграда с акт 14 с луксозно изпълнение намираща се в кв?

Нови Искър. Брой етажи в стаята на марвин. София - Суха река карта. Малинова долина.

Рзпределение: предверие което може да се преустрои на кухнябаня.

Характеристики на едностайни апартаменти в София

Възможност за покупка на паркоместа и гаражи. Мога да отделя до около лв Благодарение на новото строителство и различно планираните жилищни имоти, малките гарсониери се оказват функционални, с достатъчно свободно пространство, и изгодни цени. Кривина .

Едностаен апартамент под наем Едностаен апартамент в новопостроена кооперация! Увеличените продажби на едностаен апартамент в софия и бизнес площи провокира строителните предприемачи. Имот на една ръка разстояние от Панчаревското езеро - едно от най-предпочитаните места за почивка и разходка сред природата в столицата.

Други: