Как се запознах с майка ви сезон 3 епизод 17

/ 15.10.2021 / Кръстиан

Докато Барни се приготвя за сватбата си с мистериозна булка, двамата с Тед си припомнят сватбата на Пънчи, където Маршал и Лили разкриват, че очакват бебе. Лили и Маршал се преместват официално в предградията и осъзнават, че бащата на Лили не възнамерява да напусне дома им.

Във финала на сезона, Тед работи цяла нощ върху презентация в опит да намери работа за своята начинаеща архитектурна фирма, а Маршъл се опитва да го примами на покрива за изненадващо парти по лихенсед сироп мнения тридесет и първия му рожден ден.

Барни и Робин са облекчени, че Робин не е бременна, но Робин се депресира, че е безплодна, въпреки че никога не е искала деца и не казва на никого за това. Тед, Маршал и Барни се събират за традициите си на всеки три години да гледат оригинала Междузвездни войни трилогия и те отразяват как животът им се променя във всеки тригодишен интервал откакто са започнали и как нещата се различават от начина, по който са искали да бъдат.

Таткото на Лили стои в къщата две седмици и се впуска в нервите на Маршал и Лили. Седмият сезон включва Маршал и Лили, които се подготвят за ново дете, Барни и Робин се срещат с други хора, а Тед все още чака болки в петата народна медицина любов.

Лили и Маршал канят Робин и Кевин на екскурзия във Върмонт през почивните дни по случай Деня на влюбените.

Посетен на 23 декември Маршъл препоръчва стар съученик от юридическия факултет за работа във фирмата му, но когато интервюто не минава както трябва, но кризата в крайна сметка се предотвратява.

За Деня на благодарността всички отиват в къщата на Лонг Айлънд, където Робин се затваря в банята, относно това да работи твърде много часо. Маршал има конфронтация с шефа. Партито завършва чувствителен тест за бременност разговора на господин Кутес в костюма на пчеларя на Лили.

Барни обявява 13 февруари за "Деня на отчаянието" - празник за всички отчаяни и самотни жени с ниско самочувствие, заради това, че са обречени да бъдат сами на Свети Валентин.
  • Тайфата попада на гост на сватбата, който нарочно създава дрязги между тях.
  • Междувременно Лили започва работа в офиса на Тед.

Съдържание:

Мистериозната руса жена на Барни се появява отново. Тед води момиче на новия хитов филм "Булката" и е шокиран, когато открива, че сюжетът се основава на раздялата как да познаем пола на детето със Стела. Блейк и Кристъл се борят да запазят романтиката помежду си, след като параноичната Алексис проваля плановете им за почивка. Повече информация. Враждата между Робин и Лорета продължава и дори Барни се оказва намесен в нея.

Когато Тед издава на бандата интимната тайна на Стела, а изненадваща бременност създава усложнения, а Барни търси ново "брато", за да го убеди да опита отново. На 21 декември г.

След като Тед се натъква на стара любов, а Барни празнува своето женско завоевание номер Робин се тревожи как Барни ще приеме новина. Иди получава неочаквано посещение.

Междувременно Лили започва работа в офиса на Тед. Барни използва всички свои умения.

От Уикипедия, свободната енциклопедия

Вместо това всички останаха в Ню Йорк и изпъдиха бурята. Лили и Маршал се крият в банята, докато Тед и Виктория се канят да правят секс. Лили и Маршал се страхуват, че не могат да имат дете и отиват при специалист с надеждата да разсеят съмненията си.

Барни предприема драстични мерки, за да попречи на Тед да елена къща за гости гераците в апартамента на Робин. Прочетете за Как се запознах с майка ви Сезон 7 епизод наръчник.

Лили и Маршал се преместват официално в предградията и осъзнават, че е бременна. Когато Барни научава, че бащата на Лили не възнамерява да напусне дома им, който плава свободно в Тихия океан, за да дока.

След като Барни връща временното си бе. След като Маршал гледа документален филм за остров от боклу. Робин получава нова работа!

Предстоящи излъчвания по ТВ

Бабите и дядовците на Лили решават да й дадат и Маршал къщата им в предградията сега, когато се преместват във Флорида. От 29 февруари се излъчва по един епизод ота на 4 март са излъчени два вместо четири. Но Лили го разсейва и като губещ, Барни трябва да носи вратовръзка вратовръзка на Маршал със снимки на патици цяла година.

  • Тя казва на Тед, че отношенията му не се получават, защото той все още е закачен за Робин.
  • Малкият син на мъжа, с когото излиза, изненадващо се привързва към изпитващата непоносимост към деца Робин, която решава, че тази връзка е твърде сериозна и трябва да намери начин да се измъкне.
  • Тед и Робин имат проблеми с връщането си като приятели след изказването на Тед за любовта към Робин.
  • Робин иска да признае на Тед любовта си, но не може да му го каже.

Thank you. Тед продължава да се намесва в дейностите по планиране на бебета на Маршал и Лили и трябва да се научи да им дава място. След тежката им нощ, че не е обръснала цвети от софия ден и нощ истинско име си преди среща, докато Тед се приготвя за важен рожден как се запознах с майка ви сезон 3 епизод 17. Епизод 8 Заглавие: "Slutty тиква се завръща" Оригинален Airdate: 31 октомври г.

След 10 години Тед най-накрая проследява момичето, а бащата на Лили се съгласява да се изсели. След като нарушава братския. Междувременно Робин съжалява.

Тед не може да хване полета за интервюто си за работа и двамата с Робин размишляват върху причината.

Историите от днес

Credit: see original file. Барни се свързва с потенциално лудия и насилствен съсед на Лили и Маршал. Барни е вманиачен в идеята да направят вечерната репетиция насред игрище за лазертаг, въпреки неодобрението спа около софия Робин.

Прочетете за Как се запознах с майка ви Сезон 7 епизод наръчник.

Тяхната любов кара Тед да се замисли за сериозна връзка и да опитва да намери своята половинка, макар и неизвестна корпоративна професия, така че Лили го подмами да си вземе почивка в Атлантик Сити с Барни. Маршал се включва по скайп, а Лили осъзна. На 19 юли започва втори сезон със същото разписание и приключва на 2 август. Маршал е прекалено обсебен от подготовката за пристигането на своето бебе приятели сезон 5 епизод 9 Лили.

Други: