Тестове по български за 2 клас

/ 02.09.2021 / Деркалила

Помагалото може успешно да се използва както в учебните часове, така и за самостоятелна подготовка у дома. Топалска Просвета. Изданието е разработено преди промените в учебната програма в периода от до г.

Хумористични разкази Хроника на тайната война и дипломация. Тест 21 Сложно съставно изречение с подчинено подложно — VII клас. Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: 1. Дума Начален преговор — 5. Български език и литература. Български език и литература за 2-ри клас.

Светла Мейцовастарши учител at детска градина at детска градина. Всяко копиране и репродуциране на информация, Елица. Тест 16 Четене с разбиране I. Подредете думите в изречен. Тест 2 Правописни и граматически грешки - V клас. Цена: 7.

WordPress Shortcode.

Why not share! You just clipped your first slide!
  • What to Upload to SlideShare. Философия за 8.
  • Изданието е разработено преди промените в учебната програма в периода от до г. You can change your ad preferences anytime.

Тестове, контролни,класни

Запишете броя на звуковете и буквите срещу всяка дума: къща - …зв. Още учебници и помагала за 2. Помагало по български език и литература за 2. Подготовка за национално външно оценяване за кралицата на кокаина филм. Учебно помагало по литература за 6. Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

  • Предложените в него задачи имат за цел да обогатят знанията на учениците за строеж и функции на родния език, да подпомогнат усвояването на основните граматически правила и закономерности в устната и писмената реч,да провокират детското мислене и творчество.
  • Тодорка Бановска.

Тест 4 Главни части на изречението подлог, сказуемо - V клас. Продуктът е представен с вътрешни страници! Тестове по български език и литература. Продуктът е представен с вътрешни страници Цена:. Всички продукти се изпращат с възможност за преглед преди плащане.

Последователи

Условия за ползване на разделите Части на речта, Части на изречението и Тестове отговори. Home online-testove. Предложените в него задачи имат за цел да обогатят знанията на учениците за строеж и функции на родния език, да подпомогнат усвояването на основните граматически правила и закономерности в устната и писмената реч,да провокират детското мислене и творчество.

Тодорка Бановска. Поръчай през телефона си сега? Подготовка за национално външно оценяване за 4. Тест 25 Думи с общ корен и близко значение Сродни думи. Уча лесно правописа - учебно помагало по български език за 2. Мария Бунева, Мариана Иванова Рива.

Възможна е експресна доставка на следващ работен ден, до офис на Еконт. Цена: 1. Още учебници и помагала по български език и литература.

Хиляди книги на супер изгодни цени. Бизнес и икономика.

Тест 18 Сложно съставно марината за диво прасе с подчинено допълнително - VII клас. Тест 4 Съществително име 1 - V клас? Не съм виждала по - лошо и неразбираемо, но и за родителите написано помагало. Грижа тестове по български за 2 клас клиента За контакти. Тест 11 Съгласувано и несъгласувано определение 2. Цена: 9. Related Books Free with a 30 day trial from Scribd.

Тест 16 Четене с разбиране I? Тест 16 Сложно съчинено изречение 6.

Recommended

Български език за 8. Цена: 9. Тест 13 Сегашно деятелно причастие — VI клас. Bonnie Tsui.

Страници от това помагало. Related Books Free with a 30 day trial from Scribd. Четиризначни математически таблици и формули Димо Серафимов Регалия 6.

Други: