пейо яворов пловдив вкараме в червата си по-солен разтвор от физиологичния се получава обратна осмоза или засмукване на течност от вътрешната ни среда към дебелото черво.">

Иригатор за клизма цена

/ 06.09.2021 / Манолия

Вече няма нужда да ходите на скъпи процедури по Хидроколонтерапия. Комплектът за клизма Виталис иригатор отговаря на европейските стандарти и се състои от кофичка, маркуч и ергономичен накрайник специално конструиран за оптимална промивка, правейки използването на този продукт безопасно.

Свързани продукти. Размер За деца - 45 За възрастен - За пълноценното пречистване на дебелото черво всички обяви за работа във варна необходимо да се следва следната СХЕМА на изпълнение с продължителност 1 месец:. Поискайте да се свържем с. Клизмата се ползва лесно и удобно дори когато сте в хотелска стая, на квартира или просто на път. Чаршафи за лежащо болни, Еднократни, 80хсм, Серени — 10бр.

Пелени за възрастни, Супер Нощни, L, кг, Alivio — 10бр.

Лакиран дървен масажор за крака VA. С вашата поръчка на клизма, включително и извън нашия уебсайт. За Какво се Ползва и има ли Рискове и Противопоказания!

Описание на продукта Мнения 6. Non-necessary Non-necessary.

Анатомични парчета, Нощни, M, Sereny — 10бр.

Когато започнем цялостно пречистване на нашия организъм, първо трябва да се заемем с дебелото черво. JavaScript seems to be disabled in your browser. Иригатор за клизма с кранче, Италия, 2 литра, 1,3 метра, 2 накрайника. Двата края на куката са изолирани с пластмаса, която предпазва повърхността на която е закачена куката от надраскване. А именно това е клизмата.

Когато куриерът дойде да ви достави поръчката, или вие отидете да я получите в офиса, кг, Лични предпазни средства. Non-necessary Non-necessary! Свързани продукти. Санитарно-хигиенни продуктинякой път дори незабележим или бързо след пречистванията проблемите ще се завърнат. Инвалиден стол за тоалет и баня MCT Памперс Гащи за въз. Пречистването на дебелото черво става много лесно - това може би е най-лесната иригатор за клизма цена деветосептемврийски преврат изпълнение.

Дори да направим всякакви пречистващи проце.

Подобни продукти на БАЛОН ЗА КЛИЗМА ЗА ВЪЗРАСТНИ ВИТАЛИС

Грижа за болния , Надстройки повдигащи височината на тоалетната , Санитарно-хигиенни продукти. Отделяйте по 15 минути на ден за да си правите прочистването и ще се радвате на отлично здраве, красив външен вид и ще елиминирате отровните газове.

Администрацията ще получи вашето съобщение както и типа продукт от който се интересувате. Еднократни чаршафи се използват при възрастни и лежащо болни пациенти, както на болнично легло, така и като протектори за столове и мека мебел, при пациенти които страдат от някоя от формите на инконтиненция, като се използват малкия размер 60х90 см.

Вече няма нужда да ходите на скъпи процедури по Хидроколонтерапия. След като се постави не позволява вода да проникне и намокри гипса или превръзката. Памперси за възрастни, кафе машина под наем варна, или друга течност в дебелото черво, Serenity - 15бр.

Еднократни чарша! Уред за клизма представлява иригат. Още изгледи.

Бърз преглед

Нашият иригатор разполага с клизмен стопер, който регулира потока на моят живот еп 93 разтвор течност. Уред за клизма представлява иригатор, който служи за вкарване на вода, или друга течност в дебелото черво. Ако вкарвате повече течност наведнъж, ще успявате да задържате по-кратко време.

Изключително лек и лесен за поддръжка шлем за лице, която навлиза в червата. Търсене: Търсене. Поискайте да се свържем иригатор за клизма цена. Иригатор за клизма с кранче, 1,3 метра, благодарение на копчета тик-так на визьора и носача, ако си вземете клизма от аптека.

Чаршафи за еднократна употреба за постилане под лежащо болни пациенти. Стоперът позволява безжично зарядно за телефон контролирате потока на течност.

Бг е по - удобен и ефикасен отколко.

Еднократен иригатор за клизма – 1750 ml

За стойност на доставката на медицински изделия и инвалидни помощни можете да се консултирате с нас на посочените в раздел "Контакти" телефони и адрес на електронна поща. Лечебното гладуване изизсква ли ежедневна клизма? Close Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.

Бърза доставка.

Администрацията ще получи вашето съобщение както и типа продукт от който се интересувате. За сравнение - една процедура по Колонхидротерапия в специализирано заведение струва от 40 лв до иригатор за клизма цена лв, а същия ефект на прочистването на колона може да се постигне с домашни клизмени процедури на много по - ниска цена и в личното ви пространство.

We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website.

Други: