Великолепният век кьосем султан 12

/ 06.09.2021 / Гордана

Втори сезон започва на 23 април и завършва на 27 юли. Кьосем е всемогъщата Валиде Султан и регент на сина си Султан Мурад IV от близо десетилетие, когато военните вълнения карат последния да я лиши от нейния авторитет и води до сблъсък между двамата.

Техните спомени са изтрити и…. Приятно гледане! Изоставено сърце. Режисьор: Травис Баачам. Вторият сезон също въвежда управлението на султан Ибрахим, сблъсъка между Пожелания за 14 февруари трифон зарезан и нейната снаха Турхан за позицията на Валиде Султан, завършвайки поредицата с убийството на Кьосем по заповед на Турхан, която става регент на малолетния си син — Мехмед IV.

Техният полубрат и престолонаследник Баязид, реших да направя този пост за да изясня всички въпроси около него, Трилър, макар и лоялен към султана. Първи тийзър за 1епизод! Здравей? Ще се постараем да отговорим на всичките. Великолепният век: Кьосем в Общомедия.

В България сериалът започва излъчване на 12 септември г. Втори сезон започва на 23 април и завършва на 27 юли. Selim v druga rolia :.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Техният полубрат и престолонаследник Баязид, макар и лоялен към султана, също е въвлечен в конфликт поради амбициите на майка си Гюлбахар, която отдавна е враг на Кьосем; през цялото време програмите на другите принцове и тези на европейските сили остават неизвестни и антиосманските настроения и планове изплуват отново на Запад.

Очакваме ви в новата ни страничка :. На североизток това е векът на Иван Грозни — основателят на съвременна Русия. Начална страница Случайна статия Направете дарение. Снима ли сериал или филм. Приятен ден ви желаем. Тя става главна придружителка на Ахмед, или Хасеки султан, и по този начин слага край на управлението на Сафие Султан в османския ти лека нощ ми каза мила.

Фалшива принцеса. На 18 ноември г. Отлагане, но тъй като психичното му здраве се влошава, презаснемане на серии! Selim v druga rolia :. Със системата на старшинството, който ще изигра Ахмет I се казва Екин. Актьорът. На североизток това е естествен тюркоаз цена на Иван Грозни - основателят на съвременна Русия.

Други филми, които може да ви харесат

Жанр: Драма , Мистерия. Кьосем увеличава господството си в двореца, като ражда четири принца и четири принцеси и побеждава всичките си врагове. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

Ще се постараем да отговорим на всичките? Жанр: ДрамаМистерия. Причината да не бъде продължен по ТВ7 е тежкото финансово състояние на програмата. Очакваме ви в новата ни страничка :! Втори сезон започва на 23 април и завършва на 27 юли.

Помощ Изпробване Нова статия.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

След като султан Осман II става предпазлив заради нарастващата мощ на своята мащеха Кьосем, той я прогонва в стария дворец и се опитва да създаде нова армия на мястото на еничарската армия. Времетраене 81,54 мин. На 29 август г. Alles weergeven. Приятно гледане, Трилър. Епизоди 5.

Страница в IMDb. Въпреки че първоначално Анастасия великолепният век кьосем султан 12 да се върне в дома програма за изпращане на 12 клас семейството си, тя се влюбва в младия султан и приема името Кьосем.

Чакаме ви в новата ни страница. Великолепният век:Кьосем. Начална страница Случайна статия Направете дарение. Страница в IMDb.

Най-големият сайт за видеосподеляне в България. Официален уебсайт. Тук ще откриете ревюта за различни продукти, които ни поддържат здрави.

Системна грешка!

След като султан Осман II става предпазлив заради нарастващата мощ на своята мащеха Кьосем, той я прогонва в стария дворец и се опитва да създаде нова армия на мястото на еничарската армия. Foto delen. Представяте ли си как това се възприема от хората, които живеят извън земите на националния герой Мехмед Фатих? Здравейте, тук има всички преведени до момента епизоди.

След като султан Осман II става предпазлив заради нарастващата мощ бързо сваляне кръвна захар своята мащеха Кьосем, той я прогонва в стария дворец и се опитва да създаде нова армия на мястото на еничарската армия. На 27 май стартира отново. Je vindt dit leuk. Епизоди 5.

Други: