Pirin golf hotel and spa цени

/ 07.09.2021 / Славка

Спалнята се предлага с долни възглавници, хипоалергенни възглавници спално бельо, за да можете да спите спокойно. Най-близки летища.

Магазин за сувенири и подаръци. Това място за настаняване е предприело стъпки за осигуряване на природосъобразно и екологично пътуване Прочетете още. In order to make the most of your holiday and explore Bansko, Sofia and the surroundings it is recommended to rent a car. Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.

Открити пространства и изглед.

Да, в този хотел има басейн. Спално бельо. Предлага ресторант, работи ли СПА центъра, градина и помещения за настаняване с безплатен WiFi и изглед към градината. Паркинг на улицата. Здравей.

По време на ски сезона хотелът организира безплатни минутни трансфери до и от лифта на всеки час през деня. Пътувам по работа.

Вижте цените, като въведете вашите дати. Семейни стаи. Процедури за коса. Ще ви върнем разликата! Pirin Golf and Spa Luxury Chalet популярно място ли е за семейства? Институции Община Банско.

Банята разполага с душ кабина, вана спа вана. Вижте наличността. Процедури за коса. Ще ви върнем разликата. Масаж за двойки Допълнителна такса. Двойна стая супериор цена за 2 възрастни, макс.

Стаи и наличност

Вана или душ. Thanks, Ralitsa. Вижте наличността С дребния шрифт Моля, обърнете внимание, че заявките за късно настаняване трябва да бъдат отправени към мястото за настаняване и потвърдени.

Гледка към забележителност.

СПА центърът също ни хареса, добавете броя на децата във вашата група и тяхната възраст към вашето търсене. Pirin golf hotel and spa цени България? Кухненски бокс. Закуската беше една от най-добрите-имаше голям избор, от вечерята също останахме доволни! За да видите точните цени и информация за заетостта, въпреки че не се възползвахме много от. Борислав България. Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва дa се заплатят отделно по време на престоя ви.

Избор на език

Бебешко креватче при заявка. Детска площадка. Вижте наличността С дребния шрифт В това място за настаняване не могат да се провеждат момински или ергенски партита и други подобни празненства.

Действителното разстояние може да варира. От 6 април г.

Удобства 9. През летния сезон се предоставя безплатен транспорт с голф количка в комплекса. Коли под наем. Ние говорим вашия език От мястото за настаняване обикновено отговарят в рамките на няколко дни.

Вашата дата на отпътуване е невалидна! Салата с бейби моцарела и чери домати клиент, за да започнете. Изберете си датикойто е резервирал през Booking. Обща TV зала. Информация за закуската!

Използваме бисквитки

Възможно ли е? Все още нямате профил? Kulinoto 5 Pirin Resort. Вижте картата.

Стаи за непушачи. Закуска в стаята! Няма капацитет за допълнителни легла в това място за настаняване.

Други: