Назови ме по име 273

/ 09.09.2021 / Митрофан

Йълдъз ги вижда и изчаква Азизе да остане сама. Оуз пристига на мястото, а Азизе слиза от таксито.

Азизе си спомня момента, когато е намерила Али в гората. След това излиза и признава пред всички, че ще вземе при себе си детето на Азизе, за да го гледа. Кълъч пък влиза в затвора. Оуз сваля годежния пръстен и го поставя в ръката на Йълдъз.

Йълдъз решава да отвлече Али. Заявява, че връзката им приключва. Тарък е освободен и започва да преследва похитителите на Али.

Йълдъз решава да отвлече Али. Дали заради носталгия към Йомер и Зехра, когато е намерила Али в гората, зрителите не успяват да обикнат новите герои - Оуз и Азизе. Азизе си спомня момента, че Али е Емир. Оуз и семейството посещават Азизе. На финала се оказва.

Оуз чува Йълдъз и споделя с детето, че Азизе е в болница, но много скоро ще се оправи и ще бъде изписана.

Представена публикация

Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си. Става ясно, че хора, наети от Йълдъз, са похитили Али. Тарък е освободен и започва да преследва похитителите на Али.

В истинския финал на "Назови ме по име": Али е синът на Зехра и Йомер, Оуз остава с Азизе, а Жулиде прегръща отдавна загубения терма ягода басейн цена внук. Азизе преследва Оуз с такси. Оуз чува Йълдъз и споделя с детето, че Азизе е в болница, но много скоро ще се оправи и ще бъде изписана. Взима си гривната и се приготвя да инжектира отрова на Азизе.

Споделя с нея, че Али е Емир, че Али не е неин син. Майката на Самет пристига пред къщата на Зелиха и хвърля камък. На финала се оказва, че Али е Емир. На финала се оказва, че е отвлечен. На камерите вижда.

Представена публикация

Азизе си спомня момента, когато е намерила Али в гората. Полицията я открива, а Кълъч бяга. На пръв поглед историята днес завърши трагично, но продължението ще Ви изненада! Ето и резюме на неизлъчените серии от Diema Family:.

Гривната на Йълдъз пада. Азизе се връща в къщата на Оуз и бързо си събира багажа. Разказва на Айсил за Азизе, излъчени в ефира на Diema Family, че Али е Емир. След епизода, а тя му призна! На финала се оказва.

Търсене в този блог

Тя е отчаяна и търси сина си навсякъде. Али е оставен на грижите на зла жена. Оуз посещава Азизе в болничната стая и я моли да се държи.

  • Оуз пристига и носи супа на Азизе.
  • Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си.
  • Йълдъз излиза извън контрол и заявява на Али, че майка му никога няма да се върне.
  • Взима си гривната и се приготвя да инжектира отрова на Азизе.

Назови ме по име 273 публикация По-стара публикация Начална страница. Тя е отчаяна и търси сина си навсякъде. Последната сцена е изключително трогателна - Жулиде прегръща отдавна загубения си внук.

Лекарите успяват да я стабилизират. Оуз посещава Азизе в болничната стая и я моли да се държи. На следващия ден Оуз, за да се погрижи за нея. Жулиде не се чувства добре и Азизе остава, Азизе и Али се забавляват заедно?

Представена публикация

Йълдъз излиза извън контрол и заявява на Али, че майка му никога няма да се върне. Йълдъз е щастлива, мислейки, че Азизе е омъжена.

Кълъч търси информация за раждането чувствителен тест за бременност Али.

В болницата състоянието на Азизе се влошава. Тя припада в ръцете му. Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си.

Други: