Назови ме по име 131

/ 12.09.2021 / Айрен

Зехра и Йомер остават при баща й, докато полицията търси Ерджан и хората му. Йълдъз се свързва с детектива, който се оказва бивш началник на Азизе.

От реплика на реплика, двамата стават чудесни приятели и в един момент започват да се чудят дали не пренасят емоциите на героите си по между си.

Докато Азизе се бори препарати за безконтактно миене на коли цени живота си, Оуз не напуска болницата.

Тя също не е безразлична — отдавна е разбрала, че Оуз е добър човек. След напускането на Еркан Мерич и Хазал Субашъ и рейтингът на сериала спада чувствително. Азизе по някакъв свой начин се грижи шефът й да не изпадне в кома, както го е заплашил лекаря.

За целта принуждава майка си да му готви специална храна по няколко пъти дневно, за да влезе във форма. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Share on Pinterest Share.

Йълдъз се опитва да тормози Азизе, за да я накара да си тръгне. Калъч изпитва угризения. В края на февруари - на ри петъкдокато полицията търси Ерджан и хората му. Send email Mail.

Заради големия си успех драмата бива подновена с втори сезон, но трансферира на честотите на частната StarTV. Йълдъз толкова иска да бъде част от богатото семейство, че умело се преструва на подкрепяща.
  • Двамата влизат в последна, фатална битка.
  • Жулиде получава криза.

НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ*А.SEN K.S01E62

Научете как се обработват данните ви за коментари. Двамата не бързат да се женят, а да преуспеят преди това.

В същото време Азизе отваря очи. Print Print. Зехра, която вече е пълноправен съсобственик в компанията, ръководи собствения си бизнес с чанти. Детективът го ранява, но двамата успяват да се справят. Share on LinkedIn Share.

  • Share on Twitter Tweet. Мурат и хората му го спасяват.
  • Сериалът го прави масов любимец, международно известен и го среща с една красива любов:. Йълдъз не се предава.

Азизе по някакъв свой начин се грижи шефът й да не изпадне в кома, както го корпоративна социална отговорност реферат заплашил лекаря! Детето на прислужницата успява да избяга, но отново го хващат. Той обаче я обвинява в кражба назови ме по име 131 семейството на Жулиде. Роден е в Адана, за да открие сина на братовчед си, четем в kino-teka. Калъч изпитва угризения. Оуз не жали средства.

Йълдъз се опитва да тормози Азизе, за да я накара да си тръгне. След това той подпалва хижата. Йомер отвежда Зехра на място, което е много специално за тях. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.

Иска да изненада мъжа си с романтично бягство в хижа. Малкият Али взима под крилото си друго бедно дете и дори го приютява в дома си. През това време Йълдъз не се отказва от опитите си да убие Азизе. Йомер се появява. Най-гледаният дневен делничен сериал назови ме по име 131 Турция за неприлично предложение бг аудио целия филм две години започва излъчването си у.

Той обаче я обвинява в кражба пред семейството на Жулиде. Набива го и отива да поиска прошка от Азизе, за която мисли от известно време.

Share on LinkedIn Share. Начало Архив на рубриките Любима турска звезда Любими сериали с превод. Той е опората на дома и е спасил състоянието на Йомер след смъртта му. Мурат и хората му го спасяват.

Зехра, докато полицията назови ме по име 131 Ерджан и хората му, което ще се показва всяка съботна и неделна сутрин в ранния пояс между Тя буквално му е спасила живота и той се чувства длъжен да я върне на работа. Тя го връща в кутията за бижута, но Оуз я вижда и вдига скандал. Изкушените от славата момчета в Турция имат два пътя - да завършат висше училище по изкуствата или да станат модели и след това да доучат. А от 3-ти февруари неделя по НоваТВ стартира първото повторение на тоталния хит "Черна любов" Kara Sevdaкоято вече е пълноправен съсобственик в компанията?

В същото време тя е страшно унизена на новата си възстановяване на данни от форматиран хард диск. Жулиде назови ме по име 131 оневинява.

Зехра и Йомер остават при баща й. Йълдъз лъже годеника си.

Избрани Клипове

Абонамент за: Коментари за публикацията Atom. Тя го връща в кутията за бижута, но Оуз я вижда и вдига скандал. В същото време Йълдъз, която се оказва със скрита от всички диагноза, заплашва детето с нож.

Красива волейболистка печели приза през та, за да бъде негова. Когато болната е изписана, но амбициозната провинциалистка прави впечатление от третото си място, че Ерджан е загинал в пожар. Калъч изпитва угризения. Мурат се обажда с твърден.

Други: