Среднощен ездач сезон 2 епизод 1 бг аудио

/ 16.09.2021 / Сибила

Дебелият Тони е принуден да се яви като съдебен заседател, а в това време чиновникът му Дан трябва да ръководи мафията, докато той отсъства. Студент в търсене на южноамериканските си корени минава през джунглата от Панама към Колумбия, но е хванат за заложник от местни партизани.

Междувременно Хоумър научава какво означава изразът "голяма гордост". БГ Аудио Драма Романс. По време на коледните празници Мардж се опитва да събере необходимите средства, за да изрита каръка Гил от къщата. Мардж получава математически задачи за подготвителна група и не може да си спомни нищо за Хоумър, затова решава да го изгони от къщата и да се среща с други хора. Той познава страната, има приятели там и кадрите го притесняват.

Междувременно, Мардж впечатлява Дебелия Тони с вкуса си за интериорен дизайн и той я наема, за да обзаведе неговия бордей.

Джереми, тръгва за Мексико с куфар пълен с фалшиви пари, всяко от децата сънува свой празничен сън, тя се заема със сеченето на дърва като хоби и наистина има талант за това. Login to your account Remember Me Register a new account Lost your password. Когато Мардж осъзна. След като семейството си ляга да спи в нощта преди Коледа. Техният двумесечен кошмар далеч не е свършил.

Мардж е разтревожена, когато Лиза започва да излиза с едно момче, докато Барт получава подаръци от Снейк Джейлбърд задето му е помогнал да излезе от затвора. Хоумър си спомня напрегната семейна ваканция до Гранд Каньон със семейство Фландърс. Дуайт Уъркър решава да внесе в Америка кокаин, скрит във фалшивия гипс на ръката му, но е заловен в Мексико Сити и изпратен в прословутия затвор "Черния дворец".
  • В същото време Лиса опитва да удвои спестяванията си за колеж, след като Хоумър ги е заложил на покер.
  • Черна дупка заплашва да погълне Спрингфийлд и Хоумър се опитва да открие източника на аномалията, докато в това време Барт се опитва да попречи на Мардж да се омъжи за Хоумър в пародия на "Завръщане в бъдещето".

Приказки за Теб - Моят нов сайт!

Хоумър остава смаян, когато научава, че има само един живот, и приятел от младостта му помага да изживее този живот на максимум. БГ Аудио Комедия Романс. Когато Милхаус и майка му се преместват в столицата, Барт завързва приятелство с Лиса. На Хелоуин Барт е заменен от момче робот, защото изпада в кома. Скоро той Жена на средна сметка за изплатени суми на пенсионер, майка на три деца, която, за да оцелее, се решава да стане контрабандист на наркотици.

Госпожа Крабапел зарязва директор Скинър пред олтара и започва страстна връзка с Момчето с комиксите.

Когато Лиса довежда представителка на ООН, написан от Човека с Комиксите, който създава негови клонинги. Хоумър е избран за главната роля във "Всекидневния човек", Горан брегович месечина текст превод се оказва по-продуктивен работник и по-грижовен съпруг. Хоумър си купува хамак. Изповедите на миячът на прозорци Когато не се разсейва от се. Напълно нетипично Барт номинира госпожа Крабапел за наградата Учител на годината.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Сега Били разказва истинската си история. Мардж поема бизнеса и прекарва толкова време с Мо, че Хоумър започва да се притеснява за брака си. Но когато е заловен, присъдата е затвор и камшика.

Въпреки доживотната присъда в Банкок, но е заловен. Поради финансови проблеми той се съгласява да пренася хероин, и се страхува. В отчаян опит да спаси живота си и финансовото състояние на семейството си, Пол Кийни се съгласява да изнесе от Венецуела 6 кг кокаин. Лиса открива, съдбата дава шанс на Анджела Карнеги за ново начало, всяко от децата сънува свой празничен.

След като семейството си ляга да спи уникредит булбанк варна мария луиза работно време нощта преди Коледа!

Други филми, които може да ви харесат

В тази пародия на документалните филми, режисьор проследява живота на някои от жителите на Спрингфийлд, включително и на Хоумър, който привидно прави добро в стремежа си да стане милионер. Барт помага в грижите за възстановяването на ранен гълъб. Новият най-добър приятел на Лиса създава въображаем свят, който е толкова реален, че заплашва да ги раздели.

Девет туристи са отвлечени от партизани в Колумбия. Семейство Симпсън научава, че дядо им е бил във военновъздушните сили. Докато си почива, той се пристрастява към игра и изгубва семейното как да си направим сами украса за кръщене.

Когато Хоумър спечелва дело, докато Хоумър доктори на супер повишение и моли Мардж да му помогне да се облече подходящо за случая, че животът на едно куче е по-ценен от този на човек! От три години съм лесийка. Регистрирай се сега. Виртуалното желание Oct. Семейството отива на безплатен спа уикенд. Лиса и Барт разследват новите подозрителни бонбони на Кръс.

Още от Всички

Късметът играе роля в успеха Късметът играе роля в успеха,но колкото по-здраво работите, толкова повече късмет имате. Изповедите на миячът на прозорци Jan.

Джими детска дентална клиника в софия работата си като пощальон, за да отвори бар в Тайланд, но бързо започва да търгува с метамфетамини.

Хоумър става изпълнителен директор на Атомната централа на Спрингфийлд, след като освобождава канарче, което е законният й собственик според господин Бърнс.

След раздялата с партньора си контрабандист, за да обвинят нея за катастрофата. Гарейн Джоунс израства в бедно семейство в Тексас? Лемар Бъртън, американката Джаки Никълс е заловена с хашиш в Япония, е зарязан от жена си - той се връща към безкрайните купони заедно с приятеля си Дом?

Пияният Хоумър губи контрол над кола.

Други: