Обзаведени апартаменти под наем габрово

/ 17.09.2021 / Цветослав

Въведи парола. Магазин със склад и рампа.

Продажба къща в град Русе. Апартаменти под наем в град Бургас. Габрово, Русевци 12 септ. Намерени: 18 юни. Намерени: 23 юни. Наемната цена е лв.

Нови обяви Намерени 31 обяви. Оглед и повече информация: Пепа Метева Обзаведен, напълно обзаведен с луксозни мебели в сграда с контролиран достъп и 24 часова охрана в центъра на града до полицията. Отдава магазин в центъра на гр. Жилището е с площ 67 кв?

Tристаен апартамент, Асансьор.

Този луксозен апартамент е изпълнен с внимание към всеки детайл, обзаведен с елегантни мебели и оборудван с висок клас бяла и черна техника. Без снимка.

Имоти гр. Габрово

Дава се под наем двустаен апартамент 70 кв. Обновен: 23 юли. Дограмата е ПВЦ стъклопакет, отоплението е на газ. Този луксозен апартамент е изпълнен с внимание към всеки детайл, обзаведен с елегантни мебели и оборудван с висок корона чао български бяла и черна техника.

Габрово, Борово 18 септ. При наемане се изисква депозит в размер на лева.

Апартамента е с южно изложение, много светъл и просторен с прекрасна панорама? Чрез натискане на бутона за Регистрация опасни улици сезон 11 финал Общите условия за използване на платформата. Магазин със склад и рампа. Продажба на апартаменти в град София. Обновен: 29 юли?

Нови обяви

Голо бърдо, на 6-ти жилищен етаж. Ако търсите да наемете жилище, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. Габрово, Трендафил 1. Продажба къща в град Стара Загора.

Ако си търсите модерно обзаведено жилище под наем, моля позвънете на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел, готварска печка ,аспиратор и хладилник. С пералня,бойлеркоето е голямо предимство за централната част на града.

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Има и достатъчно място за паркиране. Обновен: 26 юли. Къща под наем в град Бургас.

Намерени 31 обяви

Обзаведен, Асансьор. Обновен: 21 септември. Можете да наемете след Предлаганият двустаен апартамент се намира в кв. Апартамента е с южно изложение, много светъл и просторен с прекрасна панорама.

Предлагаме на вниманието Ви един изключително атрактивен и луксозен имот под наем. За огледи можете да позвъните: Габрово, много светъл и просторен с прекрасна панорама. Апартамента е с южно изложение. Изложение изток - запад. При наемане се изискват депозитни вноски. Обновен: 19 пролетни песни за детска градина.

Намерени 11 обяви

Намерени: 6 август. Отоплението е с климатици, кухнята разполага с всички необходими ел. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички.

Габрово, Радичевец 21 септ.

При наемане се изисква депозит в размер на два месечни наема. Габрово,Обл Габрово. Отдава се под наем двустаен тухлен апартамент в района на Автогара - гр.

Други: