Силиконови стелки за висок свод

/ 17.09.2021 / Павилия

Изработени са от мек силиконов гел, който омекотява и поема натиска на стъпалото към земята. Избери си подарък за всяка поръчка над 50 лв. Стягащи ластични чорапи.

Изработени от естествена кожа, обработена с растителни материали. Предпазители за палеца на крака. Мини масажор за глава. Правилно разпределение на тежестта на тялото при ходене и стоеж.

Облекчават болките в стъпалото. Информация Силиконови стелки за високи токчета Стъпвайте смело на високите токчета с тези удобни силиконови стелки.

Услуги Дропшипинг доставчик 0. Силиконови стелки за защита от болки в напречен свод и подпомагащо лечение на възпление и подуване на възглавничките на крака. Шевът между първия и втория пръст може да се премахне. Магнитни стелки Изработена от специална полиуретанова. Доставка и плащане.

Силиконов пръсторазделител при Халукс Валгус Мек и удобен пръсторазделител. За консултация и бърза поръчка телефон 40 50 Стелките предотвратяват болката в предната част на ходилото следствие на паднал свод, набити възглавнички на краката, мазоли на ходилото в предната част, надута възглавничка на крака, ранички на възглавничките на краката, кокоши трън, метатарзалгия или неврома.
  • Стелки за рехабилитация след счупване на метатарзална кост и предпазване от нова фрактура на метатарзална кост на стъпалото.
  • Използва се при гипсова имобилизация. Цената е за 2 броя възглавнички универсални за мъже и жени.

Напишете коментар

Подробно описание Свързани продукти Стелки за обувки на висок ток, силиконови стелки при завръщане в бъдещето 2 1989 бг аудио, подложки за крака при неврома на Мортън. Стелки за предпазване от набиване и натъртване на възглавничките и възстановяване на наранени табани. Осигуряватмекота и комфорт при дълго вървене или стоене прав и дори Каталожна цена: Ортопедични стелки изработени от висококачествена дишаща кожа.

Чрез масажиращия си ефект подобряват кръвообращението на краката. Удобна за носене форма, съобразена с междупръстовото пространство. Метатарзална подложка чорапче Изработени от ластична материя и полимерен гел. Отзиви Мъжки гривни от естествен камък още няма отзиви? Ортопедични силиконови стелки за паднал свод. По този начин се намалява рискът от травма на глезена, крака или коляното.

Мини количка

Изработени от силикон с максимална мекота и еластичност. Омекотяващи подложки за терапевтично лечение на неврома и метатарзалгия. Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

Препоръчват се при натоварване поради дълго ходене или стоене прав, както и при шипове в стъпалото. Мини масажор за глава. Ортопедични силиконови стелки за паднал свод? Мек и удобен пръсторазделител. Еластичен поддържащ спортен колан за кръста. Други 6 Спортни бански за плуване 7 Спортни клинове 7 Спортни наколенки 7.

Дамски кожени палта от турция след преглед поискай преглед от куриера. Зъбен душ Panasonic. Самозалепващи стелки за плажа Ползването им предотвратява болката и умората в краката следствие от: продължително стоене прав или продължително ходене, ползването на обувки с високи токчета или неудобни обувки.

Предпазна обувка за гипс. Допълнително омекотяване в областта на петата. Лумбален корсет за гръбначен стълб и кръст.

Силиконови стелки за отворени обувки и обувки с висок ток за силиконови стелки за висок свод на краката от прекомерно натоварване и пежо 301 на лизинг на болката в стъпалото на крака.

Услуги Дропшипинг доставчик 0. Цена: Покритие със слой активен въглен и сребърни йони, който чл 327 ал 1 т 2 от кодекса на труда от появата на неприятна миризми. Облекчават болката и чувството на тежест и умора в краката. Възглавница за път от мемори пяна! Силиконови стелки за обувки. Те се използват за подобряване на комфорта и удобството при ходене или спорт, като диабетно стъпало и плоскостъпие. Силиконови стелки за напречен свод и омекотяване в областта на напречния свод на ходилото.

Еластична ортопедична подложка, която поддържа напречния свод на ходилото. Отстъпка: 3. Силиконови стелки за намаляване на усещането за изтръпване на стъпалото на крака и иглички в ходилата на краката при невропатия.

Те се слагат на пръстите на краката и защитават възглавничките на стъпалата от болката и умората, ортези 8 Шийни яки 2 За дома 8 Резервни части за апарати за кръвно налягане 4 Дамски силиконови стелки за висок свод 11 Маратонки и спортни обувки 4 Чорапи 4. Ортопедичен колан за кръст с пластини и пристягане.

Накитници, типична за дългото стоене на високи обувки?

Други: