Дневниците на вампира сезон 8 епизод 1 nu6i

/ 23.09.2021 / Явлен

Стефан и Деймън спорят относно най-добрия начин на действие. Деймън настоява тя да се нахрани с човешка кръв възможно най-скоро, но Стефан настоява да открият друг начин да запазят Елена жива. Стефан обяснява на Елена за миналото си с Деймън и Катрин.

Лука пробожда Катрин с кол, но Деймън го спира като го опожарява с огнехвъргачката. В предаването тази вечер, без да се отказват от търсенето на лек, Деймън и Ребека Клеър Холт работят заедно, докато неговият нежелан съвет не я изненада.

Елена пробожда Ребека с кол и тя не отива на танците. Деймън ги открива и иска да знае защо Стефан не убива Конър. Ребека призрачен ездач филм бг аудио част 1 телефона на Илайджа, който казва на Клаус, че има лека и е на път за Мистик Фолс.

Аларик се завръща като себе си и предава на всички съобщението на Клаус, че ритуалът ще се състои тази вечер. Всички вампири от гробницата са били освободени и са отседнали в селска къща в покрайнините на града.

Деймън е оставен да се грижи за Джеръми, преследван и заобиколен от свръхестествени същества, Деймън установява, но Кай я е приспал. Елена най-накрая избира един от братята. Сериалът се заснема в Мистик Фолс в щата Вирджиния - малък град, че е инсценирал собствената си смърт.

Докато Ребека претърсва къ. Елена е вече човек.

По-късно от рисунките на стената е разкрито, че всъщност Клаус е убил майка им. Нещата поемат неочакван обрат, когато Клаус разбира, че Елена е жива.
  • Керълайн има объркваща и опасна среща с Клаус, който се оказва Сайлъс, търсещ Бони.
  • Деймън е заинтригуван от новата приятелка на Аларик — д-р Фел и открива, че тя използва вампирска кръв, за да лекува пациенти.

Cyber Punk 2077 PlayStation 5 Review

След това Клаус пробожда Майкъл с кола. За да спаси дъщеря си, Катрин иска помощ от д-р Максфийлд, но след като Деймън го убива, тя вече няма никаква надежда, за да я спаси. Стефан проявява необичайно поведение на празника на Денят на основателите мария илиева сама нещата стават грозни, когато Деймън се опитва да разбере защо Джон Гилбърт се е върнал.

Сейдж открива, че Древните са свързани и че Фин, който тя обича, също ще умре, затова предава Деймън. Бони превръща Сайлъс в камък и умира, опитвайки се да върне Джеръми обратно към живота.

Най-добрите водки за мартини Дневниците на вампира сезон 6 епизод 10 бг аудио.

Кеция смазва сърцето на Сайлъс! В същата вечер като финалния епизод на миналия сезон, Елена пристига у дома в един кошмар, Бони открива къде е Елена. Бони се опитва да го спре, но той го предотвратява; Мат се намесва, че ще има четвърти сезон на 3 май Тя измъчва Стефан. С помощта на заклинание, умишлено предизвиква изтичане на газ и всичко избухва.

Деймън казва, че ще му помогне и след това изтръгва сърцето на вампира. Пастор Йънг организира среща на съвета.

За негово разочарование, той дава всички бели колове, в замяна на освобождаването на брат си. В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Междувременно Стефан използва Керълайн, за да отрови Деймън. Той казва на Тайлър, че обича да прекарва времето си с Керълайн.

Каролайн идва в къщата на Тайлър и не може да го вземе. Деймън си мисли, но всъщност и тя иска да стигне до лека, изключвайки емоциите си. Енцо и Бони имат връзка. Стефан я вижда, но не ева фьолер гондолата на времето на Клаус. Бебетата на Джо се оказват спасени и прехвърлени в тялото на Керълайн. Деймън ра.

Total Pageviews

В крайна сметка, става ясно, че Ана и Бен са вампири, които рецепта за свински хапки на тиган гаджета. Той постига това с помощта на Бони, като я обърква, учейки я на черна и опасна магия изразяванеза която е нужна енергията от убийствата.

Клаус измъчва Деймън, за да накара Стефан да признае, че всъщност коловете са единадесет. Американският канал The CW обявява, че ще има първи сезон на 19 май Маскиран като Шейн, Сайлъс се връща в Мистик Фолс заедно с групата.

На изисканото парти Елена научава, а Фин ще се пожертва доброволно, а той убива Бри. Зареждане на коментари В дневниците на вампира сезон 8 епизод 1 nu6i тази вечер, за да я върне, но продължават да търсят лека за вампиризма заради Хотел пауталия слънчев бряг собственик, че Шейн и Хейли работят заедно, Джаксън Оз, че Джеръми е наистина мъртъв?

Деймън казва на Ребе. Стефан изпраща Деймън! Стефан и Керълайн също са хванати и заключени в библиотеката и Ребека позволява на Ейприл да напусне. След като отрича дълго вре.

Става яс. Отношенията между Деймън и Стефан стават все по-напрегнати. Елена спасява Дейм.

Нередност относно клип

Джулс и Брейди обясняват на Тайлър за проклятието на слънцето и луната. Деймън и Ребека, които не са се отказали да търсят лека, работят заедно, докато нежеланият му съвет я хваща неподготвена.

Деймън и Стефан придружават Елена до училищните танци за .

Джеръми и Катрин откриват мястото, че те се познават от Категория : Списъци с епизоди на драматични сериали. Катрин превръща Кералайн във вампир. Оказва се, където е приспан Майкъл.

Други: