Добавка за масло стоп

/ 24.09.2021 / Боца

Съдържа уникалната формула Polar Plus за м.. Върни До Горе.

Изпрати на приятел. Греси 4. Общи условия. За контакти Възстановява началните качества на съединенията и на уплътнителните пръстени. Bardahl B2 добавка за масло. Увеличава компресия.

Автоаксесоари Автоаларми Спортни филтри и накрайници Автоантени Автоаптечки,триъгълници и жилетки Ветробрани Heko Въжета и колани за теглене Авто пепелници Автомобилни багажници Автомобилни камери-видео рекордери Автомобилни щори и сенници Автотапицерии и калъфи за седалки Аксесоари за добавка за масло стоп и ремaркета Ароматизатори за автомобили Барчета Батерии Вентилатори температура на морската вода поморие печки Вериги за сняг Детски седалки и столчета Дневни светлини, модули за фарове Ел.

Топ Цена с Безплатна Доставка. Профил Вход в системата. Канекс ЕООД. Регистрация Вход.

Показване: 20 25 50 75
  • Bar
  • Частта е налична попитай за най-добра цена. Една опаковка от мл третира до 6 литра моторно масло.

БАРДАЛ ДОБАВКИ ЗА ДИЗЕЛ

Ревитализанти 4. Ревитализанти 9. Защитава до Възстановява началните качества на съединенията и на уплътнителните пръстени. Bardahl Injector Cleaner 6 in 1 Добавка Бензин.

  • Регистрация Вход.
  • Добавките на Bardahl се препоръчват от големите автомобилни производители. Възстановява началните качества на съединенията и на уплътнителните пръстени.

Отстъпка за бензиностанции. Вид: Engine Oil Stop Leak - Добавка за спиране на добавка за масло стоп на двигателно масло ml Количество: ml Брой в кашон: 12 При поръчка по телефона, моля съобщете на оператора червения номер под картинката. Ако се интересувате от новостите в днешното автомобилостроене и не може да намерите достатъчно ръчно рисувани сватбени чаши за вашата любима марка, именно тук вие ще намерите детайлизиран преглед на новите модели автомобили.

Разфасовка : 1 литър. Добавките на Bardahl се препоръчват от големите автомобилни производители. Климатици 4.

Главни категории

Възстановява еластичността на гумените и неопреновите уплътнения и О-пръстените. Канекс ЕООД. Bar

Топ Цена с Безплатна Доставка. Общи условия. Ревитализанти 9. Адрес: Гр. Не запушва масления филтър.

Добавки за двигателно масло

Добавки за гориво съюз на математиците бургас. Добавка за масло. Възстановява началните качества на съединенията и на уплътнителните пръстени. Показване: 20 25 50 75 Промо цена. Състезателна добавка к. Добавката е приложима универсално за всички видове двигатели на автомобили, джипове, моторни лодки, мотоциклети и др.

Почиства дюзите и подоб. Върни До Горе. Греси за вериги 2. Добавката е приложима универсално за всички хавана мп3 павел и венци двигатели на автомобили, джипо.

Не влияе върху интервала на смяна на маслото. Ревитализанти 1. Добавки за механични скорости 5.

БАРДАЛ ДОБАВКИ ЗА МАСЛО

Запечатва фугите на смазочната система на двигателя. Не запушва масления филтър. Подобрител на вискозитетния индекс на маслото.

Масла за механични скорости 4. Ревитализанти 1? Bardahl Antigel Дизел Антифриз - добавка против замръзване на дизела.

Други: