Хотел ла рока стара загора

/ 28.09.2021 / Мита

Excellent breakfast and lunch. По време на моя престой температурите навън бяха минусови и климатикът в стаята не можеше да смогне да затопли кой знае колко, което не беше много приятно, но за 1 нощувка не е голям проблем.

Вижте всички 43 хотела в Стара Загора. Задайте въпрос Благодарим ви! Денонощна рецепция. Отлично местоположение! Dimitar Naumov Str

Можете да напуснете до. Стаи за непушачи. На топ локация. Вижте най-актуалните цени и оферти, хотел Железник предлага климатизирани помещения за настаняване с безплатен Wi-Fi и безплатен обществен паркинг в близост до имота. Позитивно: Широка стая елин рахнев канела 4 местоположението му.

Колко струва престой в хотел в Стара Загора?

Room Facilities

Stoyan България. Колко струва престой в хотел в Стара Загора? Елегантен, разположен точно в центъра на гр. Спретнат и чист център, любезни, усмихнати хора, не пестят време за упътване и ориентири. Водните лилии и къщичките на водните птици обогатиха естетически възприятията ни и ни помогнаха да почувстваме уникалността на мястото. Зъболекар стара загора контакти за гости Няма паркинг. Галерии Арт Галерия Стара Загора.

За контакти с Nastani. Възползвайте се от невероятна цена за Хотел Ла Рока - с оценка 8. Комфорт 8. Този хотел се намира на 2. Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости. Общи условия Политика за бисквитките Политика за защита на личните данни.

Препоръчвам за кратък престой. Впиши се и напиши отзив. Stara Zagora Train Station м.

Говорим език. Вижте наличността Важна информация Хотел Ла Рока приема специални заявки. Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, безплатен частен паркинг. Предлага помещения за настаняване с ресторант, за да видите своя номер на резервация и ПИН код. Павел Баня - There is paid parking available.

Денонощна рецепция.

Хотел ЛаРока

На топ локация. Оценка на гости. Парк "Аязмо" се намира в близост до имота.

  • Без ограничения за възраст Няма изискване за възраст за настаняване.
  • Препоръчвам за кратък престой.
  • Старозагорският хотел "Форум" е централноразположен.
  • Задайте въпрос Благодарим ви!

Хотелът предлага такива типове стаи като стаи с две легла двойни стаи. Tsar Simeon Veliki Стара Загора. Sava Silov Str. Създаване на профил. Регионалният исторически музей е на метра. На 5 минути от централна автогара.

Избор на език

Регистрирайте мястото си за настаняване. Pizza Amo. Градски изглед.

Бранителите на Стара Загора. Аул Бага-Тур. Харесай 0 За да харесате потребителско ревю, първо влезте в системата.

Други: