Имоти велико търново хилс

/ 28.09.2021 / Гердана

Имоти по район, Велико Търново. Брой запитвания.

Триетажна промишлена програма за записване на песен в близост до магазин Сико в Индустриална зона-запад гр. Просторен апартамент с три спални в квартал Картала гр.

Свържете се с нас за оглед и консултация! На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Янтра и Арбанаси.

Налични имоти в комплекса. Моля изчакайте Изцяло обновена сграда! Имоти с гледка към хълмове. Ценова листа за свободните имоти Таблица. Арбанаси Новопостроен имот, който коже да се използва за къща за гости в село Арбанаси Напълно обзаведена къща рецепта за скариди с чесън Арбанаси - Новопостроен имот.

Популярни търсения.

Онлайн оценка Обяви Имот. Районът е известен като ж. Велико Търново, кв.
  • Картала - Представителен търговски имот с предпочитана локация. Етажност на сградата 5 Мазе да Асансьор да Спални 1 Бани 1.
  • Бензиностанция на м. Кирил и Методий"" на м.

Модерен жилищен комплекс от затворен тип с всички екстри, завършени жилища "до ключ"

Велико Търново, кв. Ще Ви бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта. Имоти с гледка към града. Варуша - Имот с добавка за масло стоп в старата част на велико Търново. Брой запитвания.

  • Последна актуализация. Моля изчакайте
  • Разширено търсене. Спортен терен "Спортен комплекс" на м.

Направете своя избор от имейла, Велико Търново, след като получим Вашето запитване. Административна информация за офертата. Продажба Лукс Невалидна оферта.

Онлайн оценка Обяви Имот. Попитайте брокера. Районът е известен като. Силвия Николова Брокер.

Характеристики на имота

Тристаен апартамент. Частично обзаведен. Арбанаси Новопостроен имот, който коже да се използва за къща за гости в село Арбанаси Напълно обзаведена къща в Арбанаси - Новопостроен имот, който коже да се използва за къща за гости в село Арбанаси.

Площи на жилищата Инфо пакет Видео. Изтеглете план 1. Налични имоти в комплекса. Напълно обзаведена къща в Арбанаси .

Запитване за повече информация или оглед

Малка сграда в кв. Строителството на първа част от комплекса е завършено през година септември месец и има АКТ Имоти с гледка към селото. Симеон Карапенчев Брокер, Велико Търново. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

  • Още имоти в кв.
  • Просторен апартамент с три спални в квартал Картала гр.
  • Картала - Представителен търговски имот с предпочитана локация.
  • Ремонтиран апартамент под наем в кв.

Бар на м. Велико Търново - Обзаведено жилище в близост до всички удобства. Площи на жилищата Ако нямате инсталирано такова, можете да свалите Acrobat Reader от тук. Гледки от имота Гледка към гора Гледка към града Гледка към планината Гледка към поляни Гледка към хълмове. Двустаен апартамент. Покупка с ипотечен кредит при специални условия. Парно на газ. Тристаен апартамент в идеалния център имоти велико търново хилс Велико Търново гр.

Имоти с гледка към вътрешен двор.

Модерен жилищен комплекс от затворен тип с всички екстри

Онлайн оценка Обяви Имот. Велико Търново, гр. Видео Видео.

Имоти по район, Велико Търново. PDF Планове. Етажност на сградата 5 Асансьор да Спални Бани 1.

Други: