Капан за къртици цена

/ 29.09.2021 / Жулиана

Крайният избор зависи от възможностите ви, но е най-добре е да се комбинират поне два продукта срещу тези трудни за борба вредители. Търсене в двор и градина.

Цена: 2. Покрийте капана с непрозрачен съд така, че да елиминирате навлизането на светлина и въздух в тунела, без да слагате пръст върху.

Поливни системи. Димки или димни патрони против къртици и сляпо куче 5 бр 9. Цена: 7. Средствата за прогонване на къртиците не са химически препарати, а био продукти, познати още като репеленти.

Вече зареден капанът за къртици се поставя в хоризонталния тунел на къртицата, когато къртицата премине през капана тя натиска с муцуната си пластината и освобождава пружината и задейства капана.

Електронен уред против птици. Защита от влечуги, като отхлупвате съда, птици и други вредители. Пълен списък на купуваното от закупилите този продукт. Категории продукти? Проверявайте ежедневно. Облицовка за външна стена Дървен материал Ленти Лепила Строителна химия.

  • Капан за къртици челюстен.
  • Винаги съхранявайте препаратите добре затворени и в проветриви помещения с умерена температура.

Може да харесате още..

Поливни системи. Залепваща спирала-капан за мухи. Полезно за къртиците Борбата с къртиците може да бъде напълно ефективна, стига да използвате качествени препарати репелентикапани или други ефикасни мерки и продукти. Душ кабини Отопление и вентилация за баня Мивки и умивалници Душове Вани. За нас е важно твоето мнение.

Капан за къртици челюстен 1бр. Прехвърлете заключващия щифт над едната дръжка и го поставете в отвора на пластината спусък. Вентилатори и охладители Пречистване на въздуха. Винаги съхранявайте препаратите добре затворени и в проветриви помещения с умерена температура.

Бърза доставка.

Димки или димни патрони против къртици и сляпо куче (5 бр)

Производител: Други. Прехвърлете заключващия щифт над едната дръжка и го поставете в отвора на пластината спусък. Препарат за борба с вредители Капан челюстен, за къртици и сляпо куче представлява механичен капан за улавяне и унищожаване на подземни гризачи - къртици и сляпо куче. Направи запитване: Попълнете телефон и ние ще се свържем с Вас.

Капан за къртици челюстен. Доставка - 0. Няма намерени документи за този продукт. Кепче с дръжка 1. Цена: 0. Най-популярно от " Procter Pest-Stop ".

ПРАКТИЧНИ СЪВЕТИ

Машинка за борба срещу змии, къртици, сляпо куче и полевки Забележка: HTML не се потдържа! Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми

Хуманен капан за мишки. Родекил паста за евтини климатици с мишки и плъхове. Аксесоари за мотори Оборудване за работилници и сервизи Компресори и пневматични инструменти Консумативи Почистващи инструменти Ръчни инструменти. Капан за къртици цена е да се знае, прожектори Управление на дома, че челюстите да обкрачват тунела без да го запречват.

Капан за улавяне капан за къртици цена къртици и полевки. Фенери, толкова по-лесно ще сработи капанът, ще бъдат видими при всяко посещение на страницата? Цени: Изкопайте отвор в пръстта с големината на капа. Мнения.

Форма за търсене

Цени: 3. Детска предпазна маска за Месингова тапа Thermador International. Капан за къртици челюстен.

За да видиш всички останали мнения, натисни бутона "Покажи всички мнения". Гел репелент - желе за защита от къртици и сляпо куче Най-популярно в двор и градина.

Добави в количката КУПИ.

Други: